Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ε.Ε: Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη λόγω "λάθρο"!



Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελλάδα η Ε.Ε με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδυμάτων της το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, αλλά και την υποψία του ότι προσπαθούν να τον κλείσουν ΄όπως και όλους σε έναν πλανήτη φυλακή. 
 Ενοχλημένη η Ε.Ε αναφορικά με τις χιλιάδες ελληνικές ταυτότητες-μαϊμού, που βρίσκονται στα χέρια τριτοκοσμικών μεταναστών. Τέθηκε το θέμα της εγκυρότητας των ταυτοτήτων που κατέχουν οι "εισαγόμενοι", με τη χώρα μας να κατηγορείται ότι αποτελεί τη "μαύρη τρύπα" στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας.
Παράλληλα, υποδείχθηκε στην ελληνική πλευρά η αλλαγή των στοιχείων αλλά και της μορφής του σημερινού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η πλαστογράφησή της. Συγκεκριμένα, ζήτησαν να είναι αναγνωριστικό στοιχείο ενός Έλληνα πολίτη, εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει καταργηθεί, η ίριδα του ματιού του. Επίσης, σε αυτή θα προστεθεί μία ηλεκτρονική πλακέτα (τσιπ) που θα είναι συμβατή με τα ψηφιακά συστήματα των αστυνομιών της ΕΕ. Δηλαδή μας ζητούν τη δημιουργία ηλεκτρονικής ταυτότητας, για το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα της ζωής μας με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου