Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ANAKOIΝΩΣΗ Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β




Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Εδώ και τρία χρόνια, οι Ελληνικές κυβερνήσεις από κοινού με την Ευρώπη των τραπεζιτών και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παίζουν σε ρωσική ρουλέτα τις ζωές μας.
Οργανισμός Εργατικής Εστία , Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας , Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας , Μισθοί , Συντάξεις , Κυρία & Επικουρική Ασφάλιση , Κοινωνικές Παροχές , Επιδόματα, Παιδεία , Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη,  Όλα Διαλύονται Όλα Σφαγιάζονται !!!

Μας έκλεψαν το χαμόγελό, την υπερηφάνεια, την αισιοδοξία μας και μας φόρτωσαν στην πλάτη μας χαράτσια και φόρους.
Όσο πληρώνουμε τόσο περισσότερο χρωστάμε και αυτός ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει ποτέ. Ακόμα και όταν το εισόδημά μας φτάσει να έχει την αξία ενός συσσιτίου, η ανάπτυξη, που έχουν κάνει σημαία εδώ και τρία χρόνια τα παπαγαλάκια των Κυβερνήσεων μέσω των ΜΜΕ, δεν θα έρθει ποτέ για εμάς.
Η μαύρη τρύπα συνεχώς μεγαλώνει και αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, που η κυβερνητική λερναία Ύδρα ετοίμασε το τελειωτικό χτύπημα , τον τελειωτικό μας σφαγιασμό , θα μας καταπιεί.
Θα  συνεχίσουν να κερδίζουν έδαφος και να μας στερούν το ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή αν δεν αντιδράσουμε μαζικά.

Όλοι το βιώνουμε καθημερινά . Πρόσφατο παράδειγμα, η χθεσινή επίθεση κατά των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που απωθήθηκαν άγρια με ξυλοδαρμούς και συλλήψεις γιατί διεκδικούσαν το αυτονόητο . Διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα στην εργασία .

Οι 24ωρες απεργίες που προκηρύσσονται κάθε φορά που η ζωή μας μπαίνει στα σφαγεία των τραπεζιτών δεν έχουν καταφέρει να «προβληματίσουν» κανένας από τους κυβερνώντες .
Χρειάζονται  δραστικά μέτρα με συνειδητοποιημένες αποφάσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων του Συνδικαλιστικού Κινήματος . Πρέπει επιτέλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων .
Να συσπειρωθούμε και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους τους εργαζόμενους και ανέργους , τους συνταξιούχους , τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας , τους νέους μας που είναι το μέλλον της χώρας μας, δίχως μέλλον.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ

ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν για τις 8 Οκτώβριου 2012 πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και σε ολόκληρη την Ελλάδα . Ας είναι αυτή η συγκέντρωση η αρχή του τέλους τους για να μην τελειώσουμε εμείς . ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου