Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Εκβιάζουν το ΘΕΜΑ να μην προσφέρει φθηνά καύσιμα


Εκβιασμό από τους πετρελαιάδες καταγγέλει ο Θέμος
Τα αδίστακτα κυκλώματα που θησαυρίζουν με τα καύσιμα, και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που δεν θέλουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, για να ωφεληθεί ο αναγνώστης καταναλωτής ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ –ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Μεγαλοστελέχη τους, του εμπορικού ή και του δημοσιογραφικού χώρου τηλεφωνούν στις εταιρίες που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ για να ρίξουν τις τιμές στα καύσιμα και όχι μόνο, απειλούν, ή προωθούν δημοσιεύματα καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα, για να τους αναγκάσουν να κάνουν πίσω. Ε, λοιπόν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους με όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε, όπως καλά γνωρίζουν, αλλά και με την αρωγή της Δικαιοσύνης!
Είναι αδιανόητο την ώρα που όλοι οι πολίτες, αναγνώστες μας  ή μη ,πένονται, να προσπαθούν να σταματήσουν με «νταβατζηλίκια» τα κουπόνια για φθηνά καύσιμα, κι όχι μόνο, που εισήγαγε στην αγορά με επιτυχία το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Οπως είπαμε από καιρό, εμείς που πρώτοι λανσάραμε τις μεγάλες προσφορές με DVD  και CD, τώρα στραφήκαμε απ’ ευθείας ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να τον βοηθήσουμε στην όλο και πιο δύσκολη εποχή που βιώνει. Μετά την επιτυχία που ‘χαν τα κουπόνια για τα σούπερ-μαρκετ καταφέραμε να προσφέρουμε απ’ αυτή την Κυριακή και κουπόνια για καύσιμα φθηνότερα κατά 16 λεπτά το λίτρο ( Όταν όλος ο κόσμος ψάχνει για τιμές κατά 2-5 λεπτά από πρατήριο σε πρατήριο). Ε, λοιπόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προσφοράς μας άρχισαν οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ εναντίον των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε για το καλό του κάθε Έλληνα, με σκοπό να φοβηθούν και να σταματήσουν οι προσφορές.
ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Γιατί όμως δεν κάνουν κι αυτοί το ίδιο, αντί να ασκούν απίστευτες πιέσεις για να σταματήσει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου