Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β



                                                 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Υπάρχει ακόμη Έλληνας και Ελληνίδα που να πιστεύει ότι η Κυβέρνηση, οι Ευρωπαίοι, οι ντόπιοι τραπεζίτες και το ΔΝΤ αγωνίζονται για να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση ;
Υπάρχει  ακόμη  Έλληνας  και Ελληνίδα που να πιστεύει ότι τα μέτρα είναι τα τελευταία και από την επόμενη μέρα θα βγούμε στις περιβόητες αγορές και θα υπάρξει ανάπτυξη;
Υπάρχει ακόμη Έλληνας και Ελληνίδα που να πιστεύει ότι όταν βγούμε στις αγορές, οι μισθοί και οι συντάξεις μας θα επανέλθουν στην προ κρίση μορφή τους , η ανεργία θα μηδενιστεί και όσοι έχασαν τις περιουσίες τους , που τις απέκτησαν με μόχθο, θα τις ξαναπάρουν πίσω από τους τραπεζίτες ?

Είμαστε σίγουροι ότι κανένας πλέον δεν πιστεύει, έστω και στο ελάχιστο, ότι με αυτήν την πολιτική και με αυτά τα μέτρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες . Είμαστε επίσης σίγουροι ότι αυτές οι πολιτικές δεν αλλάζουν με ανακοινώσεις και δελτία τύπου, αλλάζουν μόνο με αγώνες κα γενικό ξεσηκωμό .

Γι αυτό το λόγο συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Ας γίνει επιτέλους η 26η Σεπτέμβρη η απαρχή ενός γενικού ξεσηκωμού κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα πολίτη, από το εργοστάσιο , από το γραφείο , από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , από τους αγρότες, από τους συνταξιούχους , από τους καθηγητές , και από κάθε Έλληνα πολίτη που βλέπει τα όνειρα του να ξεπουλιούνται  στα συμφέροντα των τοκογλύφων τραπεζιτών αλλά και των Ευρωπαίων υποταγμένων πολιτικών που μας θέλουν δούλους μέσα στην ίδια μας την χώρα .

Ας βγούμε λοιπόν από τα σπίτια μας , από τα εργοστάσια, από τα γραφεία και από τα χωράφια και ας γίνουμε όλοι μια γροθιά μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, σε κάθε δρόμο αλλά και σε κάθε πλατεία.
Όλοι μαζί στη βουλή αλλά και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις και χώρους διαμαρτυρίας για να τους πούμε η αλλάζετε πολιτική η πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση .

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου