Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στημένα σκηνικά και απύθμενη … υποκρισία!



Ξαφνικά εν μέσω των οδυνηρών εξελίξεων που μας οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση, μας προέκυψε η “σθεναρή” αντιστάση του "διορισμένου" κ. Στουρνάρα ο οποίος μάλιστα όπως μας λένε διαφώνησε, “θύμωσε” και ... “φώναξε” εντόνως στον επικεφαλή της Τρόικα κ. Τόμσεν λέγοντας του να μη το “πιέζουν” άλλο γιατί θα παραιτηθεί! 
Σιγά ρε “κορίτσια” μη μαλώνετε τόσο πολύ για εμάς και το καλό μας μια και είναι ηλίου φαεινότερο ότι... παίζετε επικοινωνιακά παιχνίδια αφού όλα αυτά τα έχετε προσχεδιάσει και κανονίσει εδώ και καιρό!
Ο όψιμος “επαναστάτης” κ. Στουρνάρας θεωρεί ότι απευθύνετε σε “χαχόλους” και “αμνήμονες” οι οποίοι ξέχασαν την ενεργή συμμετοχή του στην παρέα του Γερμανοτραφή κ. Σημίτη όταν μας έβαλαν στην Ο.Ν.Ε με χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία και με υπερβολική υπεραξία του Ευρώ έναντι της Δραχμής. Έτσι λοιπόν ακούμε ότι η Τροικανοί ξεκουμπίζονται (ας παν στον αγύριστο) για λίγες ημέρες και την επικαιρότητα αρχίζει να την μονοπωλεί πλέον η περίφημη λίστα των 32 γνωστών πολιτικών των οποίων με “εντολή” Σαμαρά θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για να γίνει η παραπέρα διερεύνηση για τις υποψίες και τις ενδείξεις που υπάρχουν εις βάρος τους για παράνομο πλουτισμό.
 Μάλιστα!... και προσπαθώ εγώ ο απλός πολίτης (που όμως παρακολουθώ τα πράγματα) να θυμηθώ πότε τα τελευταία 40 χρόνια τιμωρήθηκε κάποιος από … δαύτους; 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου