Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
           Στις  26/09/12  όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας απεργούν για να εκφράσουν τη πλήρη αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές.  Τις πολιτικές της κατεδάφισης  των  εργασιών  σχέσεων,  της  ισοπέδωσης κα διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.
          Η συνεχής λιτότητα τα τρία τελευταία χρόνια,  το  μόνο  που πέτυχε είναι να μας  οδηγήσει όλους στην επαιτεία και να μη βρίσκεται ακόμα «πάτος στο βαρέλι».  Η τρικομματική κυβέρνηση πιστή στις εντολές των τροϊκανών, συνεχίζει την εφαρμογή της καταστροφικής, διαλυτικής και αδιέξοδης πολιτικής που οδηγεί τη χώρα μας στη καταστροφή και τους εργαζόμενους στη κρεμάλα.
         Όσο τους ανεχόμαστε, τόσο λιγοστεύουν και οι ελπίδες του ελληνικού λαού να μείνει όρθιος μέσα στην κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν (τράπεζες και μεγάλοι καπιταλιστές και κυβερνώντες).
Μόνο μια λύση υπάρχει.  Μια επιλογή.
Να τους ανατρέψουμε !!!
Να μην περάσουν τα μέτρα !!!
ΩΣ ΕΔΩ !!!
         Το Σωματείο μας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 26/9/2012 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και τις απεργιακές συγκεντρώσεις  στην Αθήνα στις  10:30  π.μ.  Μάρνη & Πατησίων στην προσυγκέντρωση εργαζομένων του κλάδου, και στην Θεσσαλονίκης στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου