Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Βόμβα" στην τουρκική Βουλή: "Η ΝΑ Τουρκία σε βάθος 400 χλμ ελέγχεται από το ΡΚΚ"!!!



Σε συγκλονιστικές δηλώσεις περί ελέγχου του τουρκικού εδάφους από το ΡΚΚ σε βάθος 400 χλμ.στη  Νοτιοανατολική Τουρκία προχώρησε ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας της τουρκικής Βουλής, Σελαχαντίν Ντεμίρτας ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ο τουρκικός Στρατός φτάνει στα φυλάκια μόνο απο αέρος καθώς όλοι οι δρόμοι είναι....
υπο τον έλεγχο της κουρδικής οργάνωσης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το defencenet.gr τις προηγούμενες ημέρες! 
 "Το PKK ελέγχει την περιοχή εντός Τουρκίας απο το Σεμντίνλι μέχρι την περιοχή Τσουκούρτζα σε μια ακτίνα 300-400 χιλιομέτρων. Ο Στρατός το μόνο που μπορεί να κάνει να προμηθεύει τα φυλάκια με ελικόπτερα. Οι δρόμοι , δηλαδή η ξηρά είναι στον έλεγχο του PKK" αναφέρει ο πρόεδρος του τουρκοκουρδικού κόμματος και βέβαια η εικόνα που μεταδίδεται κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν απωλέσει, έστω προσωρινά (;) εθνικό έδαφος από μία ανταρτική οργάνωση, η οποία όμως μάχεται σε περιοχή με φιλικό πληθυσμό και εφοδιάζεται σε όπλα από την Συρία.
Το άκρως εντυπωσιακό είναι ότι οι δηλώσεις έγιναν στο τουρκικό Κοινοβούλιο με κάθε επισημότητα και με τον Ντεμίρτας να υποστηρίζει ότι "Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιούν καν στρατιωτιωτικές επιχειρήσεις όπως ανακοινώνονται. Για να το κρύψουν αυτό κάνουν διάφορες ψευδείς ανακοινώσεις. Ο νομάρχης της πόλης Χακάρι λέει οτι τελειωσαν οι επιχειρήσεις μα δεν έγιναν επιχειρήσεις.Το ότι το PKK δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποδείίχθηκε με τις μάχες στο Σεμντίνλι οι οποίες κατέληξαν όλες σε ήττα του τουρκικοά Στρατού εδω και 40 ημέρες".  
Και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι "έγιναν από Κούρδο οι δηλώσεις", γιατί έχει τουρκική υπηκοότητα είναι βουλευτής και πρόεδρος κομματος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για "κουρδική προπαγάνδα" μέσα στην τουρκική Βουλή.  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου