Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ

«Θα έρθει μια εποχή που η σιωπή του τάφου μας, θα είναι πιο ισχυρή από τις φωνές που στραγγαλίζετε σήμερα» - Σπάιζ

Και έγινε στο πέρασμα των χρόνων η «σιωπή του τάφου» πιο ισχυρή και έτσι «γεννήθηκε» η παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης και των καταπιεσμένων σε όλη τη γη, η Εργατική Πρωτομαγιά.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα Μνήμης και Τιμής στους αγώνες και στις θυσίες εκατομμυρίων εργαζομένων. Στους αμέτρητους αγωνιστές που..

θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν , υπερασπιζόμενοι με την ίδια τη ζωή τους, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη.

Έχοντας συνείδηση της ευθύνης και του χρέους που έχουμε απέναντι στους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.


Ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί απαιτούμε την αποκατάσταση των αδικιών που συντελέστηκαν και εξακολουθούν να συντελούνται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές των μνημονιακών Κυβερνήσεων και βάζουμε ένα τέλος στα όνειρα της κυβέρνησης και της εργοδοσίας να σαρώσουν όποιο εργασιακό δικαίωμα έχει μείνει όρθιο από τις πολιτικές αυτές, με πρόσχημα την πανδημία του κορωνοϊού.


                              ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ

                                             ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου