Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ «ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΧΕΙΑ…ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Από το gsee.gr
Με τροπολογίες που εσπευσμένα και εκπρόθεσμα φέρνει η κυβέρνηση,ευτελίζοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία, σε νομοσχέδιο μάλιστα για την αλιεία(;;;), επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το διαζύγιο της παρούσας κυβέρνησης με την αλήθεια.Μετά το τράβηγμα του αυτιού από τους δανειστές στην κυβέρνηση για τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στα πρόσφατα μέτρα εφαρμογής του συμπληρωματικού μνημονίου, τώρα αναγκάζεται να αποτυπώσει με τις υπό ψήφιση τροπολογίες τηνπραγματική συμφωνία με τους δανειστές. Μια συμφωνία που μόνον «επιτυχής» δεν είναι παρά τις συνεχείς προσπάθειες κυβερνητικής παραπληροφόρησης για το αντίθετο.

Η ΓΣΕΕ έπραξε στο..
ακέραιο ό,τι της αναλογούσε για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με όλα τα μέσα και όπλα που διαθέτει, όμως η κυβέρνηση δίνει ακάλυπτες επιταγές για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και το ασφαλιστικό. Αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους γιατί ο «λογαριασμός» έχει:§ Διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων.§ Αναγνώριση του lock out των εργοδοτών.§ Πρόσθετες μειώσεις στις συντάξεις.§ Διευκόλυνση των κατασχέσεων ιδιοκτησίας των καταχρεωμένων πλέον απλήρωτων και απολυμένων εργαζομένων και επαγγελματιών.

Η ΓΣΕΕ καλεί τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και τις οργανώσεις μέλη της, νακαταδικάσουν την κοροϊδία και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις μιας κυβέρνησης,που έχει «τερματίσει» σε αυταπάτες και συνεχείς αυτοδιαψεύσεις. Στη συνείδηση των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των απλώνπολιτών, έχει αποκαλυφθεί πλέον ο ρόλος και η σκοπιμότητα. Με τα συνδικάτα μας συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά!Για την κοινωνία, με την κοινωνία, στους δρόμους του αγώνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου