Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


 Σήµερα 22/02/16 ξεκινάει το Shut Down στις ΒΕΕ. Ύψιστη προτεραιότητα όλων µας παραµένει η Ασφάλεια όλου του προσωπικού καθώς και η πιστή τήρηση όλων των διαδικασιών, τόσο της πορείας των εργασιών όσο και των ασφαλών συνθηκών σταµατήµατος και ξεκινήµατος των µονάδων.

Το ΠΣΕΕΠ ζητά από όλους τους συναδέλφους, µόνιµους και εργολαβικούς,να τηρούν µε ιδιαίτερη προσοχή τα µέτρα ασφαλείας, τόσο για τον εαυτό τους όσο και γι΄ αυτούς που εργάζονται δίπλα τους.
Καλούµε την Εταιρεία να κάνει πράξη τις δεσµεύσεις της, που θέτουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζοµένων, καθώς και τον σεβασµό του δικαιώµατος στην ανάπαυση. Κανένα χρονοδιάγραµµα και κανένα επιπλέον κόστος, δεν πρέπει να επηρεάσει κατ΄ ελάχιστο τους ανθρώπους που θα εργαστούν σε αυτό.

Καλούµε επίσης όλους τους ..
εµπλεκόµενους εργολάβους να εκπληρώσουν όλες τις συµβατικές τους υποχρεώσεις, να παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισµό ασφαλείας, να τηρούν ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες Υγιεινής και να ενηµερώνουν διαρκώς το προσωπικό τους για τις ιδιαιτερότητες του χώρου που εργάζονται.

Το ΠΣΕΕΠ παραµένει στη διάθεση όλων των συναδέλφων για τυχόν δυσλειτουργίες ή για οτιδήποτε κρίνουν ότι µπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις συνθήκες ασφάλειας του χώρου εργασίας του καθενός από εµάς.

Καµία έκπτωση στην αναγκαιότητα να γυρνάµε όλοι όρθιοι στα σπίτια µας.

                                  ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ∆ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
                                 ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου