Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά δικαιωθήκαμε. Οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του Συνδικάτου μας στα χέρια τους απέδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι. Οι εραστές του ψεύδους έβαλαν το συμφέρον και την καρέκλα τους μπροστά ΚΑΙ από το τεράστιο θέμα της Ασφάλειας & των Οργανογραμμάτων εξαπατώντας τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΕΠ.

Στην ανακοίνωσή μας στις 15.2.16 αναφορικά με τη Συμφωνία – Δήλωση γράφαμε :

"...Συγκεκριμένα ερμηνεύοντας την Δήλωση της Εταιρείας που την έχουν συνυπογράψει (η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΠΣΕΕΠ), μας είπαν ότι :  προκύπτουν από την νέα αυτή εξέλιξη 39 νέες προσλήψεις πέραν των 169 προγραμματισμένων προσλήψεων που ανακοινώθηκαν…"

"... Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι όλη αυτή η επώδυνη και ψυχοφθόρα κατάσταση για τους εργαζόμενους αποτελούσε ένα καλοστημένο επικοινωνιακό τρικ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα οποιασδήποτε πλευράς. "

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Προεδρείο δεν ήταν αυτό που
έτρεξε να προκυρήξει τη 10ημερη απεργία;  To Προεδρείο δεν ήταν αυτό που ζήτησε την αναστολή της απεργίας λέγοντας ότι υπάρχουν 39 επιπλέον προσλήψεις με τη Συμφωνία – Δήλωση ;

Η  Συμφωνία  – Δήλωση όπως μας τη παρουσίασε το Προεδρείο, διαψεύστηκε και κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Κ. Παπαγιαννόπουλος ρώτησε για ποιο λόγο δεν ήρθαν προς έγκριση οι 39 επιπλέον νέες προσλήψεις και η απάντηση που του δόθηκε ήταν ότι … ΔΕΝ προκύπτουν από πουθενά …. Προφανώς προέκυπταν μόνο στα βρώμικα σχέδια του Προεδρείου για να ξεγελάσουν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου και να βγούν από την δύσκολη θέση που είχαν περιέλθει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι έχουν κάνει το ψέμα τρόπο ζωής τους.

Ελπίζουμε συναδέλφισσες, -οι, κάποια στιγμή να σταματήσετε και εσείς να παραμυθιάζεστε και να δείτε επιτέλους την αλήθεια.
Δεσμευόμαστε ότι, για τον λίγο καιρό που τους μένει ακόμα ως Προεδρείο, δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουμε οποιαδήποτε πρόταση φέρουν αν δεν είμαστε παρόντες στην όποια διαπραγμάτευση  διότι ακόμα και για τον Πινόκιο υπήρχε η ελπίδα ότι κάποτε θα σταματούσε να λέει ψέμματα, αλλά για αυτό το Προεδρείο ΠΟΤΕ.

Σας καλούμε να ψηφίσετε ΟΧΙ στον Διοικητικό Απολογισμό για να δώσουμε ένα τέλος σε ένα Προεδρείο ανίκανο και εργοδοτικό, που προσπαθεί με ψέματα να χειραγωγεί την αντίσταση και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, καταφεύγοντας ακόμα και σε bulling συναδέλφων, αφού δεν μπορεί πια να εκφράσει τα συμφέροντά τους.

Όσο για το bulling που ασκείται στους συναδέλφους, από το Προεδρείο του Σωματείου, τους προειδοποιούμε ότι θα πάρουν γρήγορα τις απαντήσεις τους.

ΣΚΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου