Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Απίστευτο: Τρομοκράτες ανέλαβαν τη "τήρηση της τάξης" με ΑΚ-47 στην πλατεία Εξαρχείων!


Απίστευτο αλλά αληθινό: Ένοπλοι "αναρχικοί" παραδέχονται ότι απήγαγαν υπό την απειλή ΑΚ-47 Καλάσνικοφ το Σάββατο το βράδυ (όπως είχαμε αναφέρει σχετικά)  "μαφιόζους" από την πλατεία Εξαρχείων και σε προκήρυξή τουςυποστηρίζουν ότι εφ'εξής αυτοί αναλαμβάνουν την ασφάλεια στην πλατεία Εξαρχείων.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στον γνωστό ιστότοπο του αναρχικού χώρου, το indymedia, κακοποιεί υπό τον μανδύα της πολιτικοποίησης της πράξης τους αναφέρουν τα εξής απίστευτα για την απαγωγή των δύο ατόμων μέσα σε εκατοντάδες άλλους το Σάββατο το βράδυ (υπενθυμίζεται ότι στην εγκληματική ενέργεια συμμετείχαν 20 άτομα ορισμένοι από τους οποίους ήταν οπλισμένοι με αυτόματα επιθετικά τυφέκια των 7,62 χλστ. ΑΚ-47 Καλάσνικοφ!)

Αναλυτικά το κείμεο όπως αναρτήθηκε:

«Το Σάββατο 22 Μάρτη στις 22.00 σύντροφοι του αναρχικού χώρου πραγματοποιήσαμε μια πολιτική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων με ένα σαφέστατο μήνυμα και πολλαπλούς αποδέχτες.

Απο εδώ και στο εξής δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πολιτικοποιημένο κόσμο της περιοχής, τους κατοίκους της, τους κινηματικούς χώρους και τα στέκια.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε την ιστορική περιοχή των Εξαρχείων έρμαιο στις κάθε λογής μαφίες και συμμορίες.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς προκλήσεις και εχθρικές συμπεριφορές απέναντι σε άτομα ή χώρους του κινήματος και κατοίκους των Εξαρχείων.

Ο αριθμός των συντρόφων που συμμετείχαν αλλά και η ύπαρξη βαρύ οπλισμού χρησιμοποιήθηκε για την εμπέδωση του μηνύματος σε αποδέκτες που καταλαβαίνουν δυστυχώς μόνο με αυτό τον τρόπο, όπως επίσης και για την εξασφάλιση των εμπλεκόμενων αγωνιστών κατά την αποχώρηση τους.

Τα Εξάρχεια ανήκουν στους αγωνιζόμενους και όχι στις μαφίες και τους ένστολους κρατικούς προστάτες τους».

Που βρίσκονται οι απαχθέντες, ποιοι είναι οι απαγωγείς, πώς μπορεί να κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας με ΑΚ-47 στα χέρια μια διμοιρία κουκουλοφόρων να απαγάγουν μέσα σε εκατοντάδες άτομα, δύο ανθρώπους άτομα και να αποχωρούν ανενόχλητοι, είναι ερωτήματα που κάποιος θα πρέπει να τα απαντήσει από το υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Εκτός βέβαια από την δικαιολογία ότι "Η αντιτρομοκρατική είναι απασχολημένη με το κυνήγι της Χρυσής Αυγής" νομίζουμε ότι πρέπει να πουν κάτι πιο πειστικό...

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου