Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ...


Ως γνωστόν μια από τις κοινωνικές προσφορές της KAVALA OIL στην περιοχή μας είναι η εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών σε περίπτωση αποκλεισμού του νησιού, λόγω απαγορευτικού. Όταν τα δρομολόγια της γραμμής σταματήσουν κατ' εντολή της Λιμενικής Αρχής, τότε το μοναδικό πλοίο που μπορεί να πλεύσει είναι το Crew Boat της KAVALA OIL "EPSILON". Η συμβολή του κρίθηκε αναγκαία το βράδι της Τρίτης, αφού το Λιμεναρχείο Καβάλας είχε αναγγείλει απαγόρευση απόπλου σε όλα τα επιβατηγά πλοία μέχρι τις 12 το βράδι.

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Το βράδι της Τρίτης, αφού πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της απογευματινής βάρδιας στις θαλάσσιες εξέδρες του Πρίνου, ο καπετάνιος του πλοίου ενημερώθηκε για ένα επείγον περιστατικό ασθενή από τη Θάσο. Σε συννενόηση με τις Λιμενικές Αρχές, αποφασίστηκε -ελλείψει δρομολογίων- η διακομιδή του ασθενή με το πλοίο της ΚΑΒΑΛΑ ΟΪΛ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Με το πλήρωμα και το προσωπικό της απογευματινής βάρδιας των εξεδρών, το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πρίνου γύρω στις 10 το βράδι, ενώ ο άνεμος έπνεε 8-9 μποφώρ. Εκεί, περίμενε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Πρίνου με τον ασθενή και πλήρωμα του Λιμενικού Σώματος.


Πλήρωμα και προσωπικό βοήθησαν στην επιβίβαση του ασθενή, γιατρού και του ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και των συγγενών του ασθενή. Καθ' υπόδειξη του συνοδού ιατρού, διασφαλίσθηκε ο ασθενής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ασφαλίστηκε ο ιατρικός εξοπλισμός. Ο 62χρονος κάτοικος Θάσου, μετά από ακραίο περιστατικό πνευμονικού οιδήματος, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. Το πλοίο EPSILON έφθασε στην Καβάλα γύρω στις 12 το βράδι και ο ασθενής μεταφέρθηκε εσπευσμένως με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. 

Ας ευχηθούμε στον 62χρονο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο σπίτι του...
  
ΠΗΓΗ:kavalaoil.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου