Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Η ΝΔ οφείλει 500.000 ευρώ στη ΔΕΗ»

«Η ΝΔ οφείλει 500.000 ευρώ στη ΔΕΗ»
Μύδρους κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014.

«Ο "Προϋπολογισμός των Μαγκαλιών και των Λυχναριών" επιβεβαιώνει την επιστροφή της χώρας στη δεκαετία του 1930 και την Kατοχή, τότε που υπήρχαν τα μαγκάλια και τα λυχνάρια και ο κόσμος πέθαινε στους δρόμους από την πείνα» ανέφερε.

Σχολιάζοντας την υποκρισία της κυβέρνησης και την αναξιοπιστία της για τη σωτηρία της χώρας, τόνισε ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει οδηγήσει 350.000 ελληνικά νοικοκυριά να ζουν χωρίς ρεύμα, τη στιγμή που εκείνη δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τα 500.000 € και πλέον που οφείλει στη ΔΕΗ. 

Ασκώντας δριμύτατη κριτική στο κυβερνητικό έργο, ανέφερε ότι η κυβέρνηση καλεί τον ελληνικό λαό να επιβιώσει με ψίχουλα, ληγμένα τρόφιμα, ξεπουλώντας τα χρυσαφικά του στα πάνω από 1.000 ενεχυροδανειστήρια-ανταλλακτήρια χρυσού που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια σε όλη τη χωρά.

Κάνοντας σφοδρή επίθεση στους καναλάρχες «που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο κράτος και στα ασφαλιστικά ταμεία» και στους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, χρησιμοποίησε τη φράση «αποτελούν μια μικρή μειοψηφία της σαπίλας», κριτικάροντας την κατευθυνόμενη και κατά παραγγελία «ενημέρωση» του ελληνικού λαού. 

 ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου