Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY !...


Ποιο είναι το απόγειο της ξεφτίλας του Σαμαρά ; Μα το γεγονός πως δέχτηκε να σιγοντάρει τη Μέρκελ και το Σόϊμπλε, στην επιχείρηση εξαπάτησης των γερμανών ψηφοφόρων, η οποία, παράλληλα, εμπεριέχει και το αισχρό παραμύθιασμα του ελληνικού !

Οι γερμανικές δεξιούρες, βάπτισαν, ετσιθελικά, την ελληνική εξέλιξη success story, για να παρουσιάσουν, προεκλογικά στους ψηφοφόρους τους δυο πράγματα : πρώτον, την επιτυχία, τάχα, των πολιτικών της άγριας λιτότητας, στο Νότο και, ειδικότερα στην «αμαρτωλή» Ελλάδα, και, δεύτερον, το τέλος των νέων πακέτων χρηματοδότησής τους, άρα και το τέλος των, τάχα, επιβαρύνσεων, των γερμανών.

Από την άλλη, ο αδίστακτος, αριβίστας Αντωνάκης, μετά την αρχική κωλοτούμπα, που έκανε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός, δέχτηκε, χωρίς αναστολές, να παίξει και το ρόλο του πλασιέ – αβανταδόρου, των αλήτικων σχεδίων της Μέρκελ και της φάρας της.

Η, καθ΄ όλα, δοτή και κατευθυνόμενη αποστολή του, περιλαμβάνει, αφ΄ ενός την προπαγάνδα, της, τάχα, διαφορετικής, πιο αποφασιστικής και πιο αποτελεσματικής, πολιτικής του, (σε σχέση μ΄ εκείνη του Παπανδρέου), κα, αφ΄ ετέρου, το παραμύθιασμα, της μη λήψης νέων περιοριστικών μέτρων, με μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις ή με νέες αυξήσεις στη φορολογία.


Η αχρειότητα του Σαμαρά και των συμμάχων του, (διάβαζε Βενιζέλους), έγκειται στο γεγονός, πως κάνουν ό,τι κάνουν, γνωρίζοντας, πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι εξελίξεις και τα γεγονότα θα τους ξεβρακώσουν στα μάτια του ελληνικού λαού, ο οποίος, όχι, μόνο δεν θα ζήσει κάποιο success story, αλλά, αντίθετα, θα υποστεί νέες επιδρομές στα δικαιώματα, τα εισοδήματα, τα περιουσιακά του στοιχεία και τις όποιες αποταμιεύσεις του !

Όλα δείχνουν, πως και οι κινούντες τα νήματα, γερμαναράδες και οι ντόπιες μαριονέτες τους, δεν έχουν αξιόπιστα επεξεργασμένα σχέδια, για την επόμενη μέρα του «story» τους, κάτι, που οδηγεί στις εφιαλτικές εκτιμήσεις περί επικείμενων θλιβερών και δραματικών εξελίξεων στη χώρα !... 
ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου