Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«… Η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73 …»
Την αποφράδα 12η Ιουνίου 2013 η τρικομματική «συμμορία» εξάντλησε (;) τον αυταρχισμό της βάζοντας λουκέτο στη Δημόσια Τηλεόραση. Με κατεπείγουσες διαδικασίες που δήθεν εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον, καταργώντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, φιμώνοντας την ελεύθερη έκφραση, στερώντας τη πρόσβαση στην ενημέρωση σε εκατομμύρια πολίτες και πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, έκανε κάτι που μόνο οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής τόλμησαν.
Ο αποτυχημένος τηλεπαρουσιαστής με έναν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών, λάσπωσε εργαζόμενους όντας σε εντεταλμένη υπηρεσία με ξεκάθαρο στόχο τον κοινωνικό αυτοματισμό.  Ο αυταρχικός κατήφορος του συνεταιρισμού διαχείρισης της εξουσίας, δε σταματά πουθενά.
·         ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το πραξικόπημα της εγχώριας τρόικα που στρέφεται ευθέως, όχι μόνο ενάντια στους εργαζομένους της ΕΡΤ αλλά και κατά του ελληνικού λαού.
·         ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ αλληλέγγυοι στους εργαζομένους της Δημόσιας Τηλεόρασης και στηρίζουμε όλες τις κινητοποιήσεις και δράσεις τους για δημόσια και αδέσμευτη ενημέρωση και το δικαίωμα στην εργασία.
·         ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αυταρχική πρακτική των επιστρατεύσεων και των προεδρικών διαταγμάτων που αποτελούν ευθεία προσβολή των δημοκρατικών αρχών της ελληνικής κοινωνίας και των εργαζομένων.
·         ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους και το σύνολο του κόσμου της εργασίας να συντονιστεί και να δώσει βροντερό παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν με στόχο την ανατροπή του κυβερνητικού μορφώματος του αυταρχισμού και των καταστροφικών μνημονίων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική κοινωνία στο κρεματόριο.
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου