Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με την βοήθεια και την στήριξη της Γ.Σ.Ε.Ε. έχει σκοπό να διοργανώσει τρεις (3) καλοκαιρινές πενθήμερες διακοπές σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της Ελλάδας


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική δεινή θέση που έχουν περιέλθει μεγάλα κοινωνικά στρώματα της ευρύτερης περιοχής, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε να δοθεί ένας τόνος αισιοδοξίας και αναψυχής σε εργαζόμενους και συνταξιούχους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πάγιο αίτημά μας ήταν, είναι και θα παραμείνει  η επαναλειτουργία της Εργατικής Εστίας με την χορήγηση του κοινωνικού τουρισμού που περιελάμβανε ποιοτικές και φτηνές διακοπές για εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Όμως, η κατάργηση του κοινωνικού τουρισμού που προήλθε μετά από κυβερνητικές επιλογές και τις εντολές των ξένων δανειστών, μας αναγκάζει μαζί με την Γ.Σ.Ε.Ε. να διενεργήσουμε προσπάθειες, ώστε να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε κάποια ποιοτικά και φθηνά πακέτα θερινών διακοπών, που είναι συμβατά στις σημερινές ανάγκες των εργαζομένων και των συνταξιούχων της περιοχής.

Έτσι, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με την βοήθεια και την στήριξη της Γ.Σ.Ε.Ε. έχει σκοπό να διοργανώσει τρεις (3) καλοκαιρινές πενθήμερες διακοπές σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της Ελλάδας, οι οποίες είναι:

1η εκδρομή: Νέα Ρόδα Χαλκιδικής
2η εκδρομή: Κύμη Ευβοίας
3η εκδρομή: Άγιος Ανδρέας Μεσσηνίας
Θέλουμε λοιπόν, να ενημερώσουμε τα σωματεία Δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ευρύτερης περιοχής μας, ότι η 1η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Ιουλίου έως τις 17 Ιουλίου στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής. Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο AthoramaHotel(Α΄ Κατηγορίας). Η εκδρομή θα είναι 6ημερη με 5 διανυκτερεύσεις, με αναχώρηση στις 12 Ιουλίου.

Η τιμή συμμετοχής είναι 150 ευρώ κατ΄ άτομο ή 300 ευρώ το ζευγάρι σε δίκλινο.

Το εκδρομικό πακέτο περιλαμβάνει οδική μεταφορά Αθήνα- Χαλκιδική, καθώς και εκδρομές με το γύρω της Κασσάνδρας, επίσκεψη στην Ουρανούπολη και στην Ιερισσό.

Επίσης, υπάρχει ξενοδοχειακή κάλυψη 5 διανυκτερεύσεων με πλήρες πρωινό μπουφέ και γεύμα. Παιδιά έως πέντε (5) ετών με δωρεάν διαμονή στο δίκλινο, παιδιά από πέντε(5) έως δώδεκα (12) ετών με 30% έκπτωση από την αρχική τιμή του δίκλινου δωματίου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό και σχεδιασμό της εκδρομής στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, με αυστηρή προτεραιότητα αυτή των 50 ατόμων, με καταληκτική ημερομηνία εγγραφής την 14η Ιουνίου ημέρα Παρασκευή.

Σε κάθε εγγραφή θα προκαταβάλλεται το 50% της συμμετοχής του ατόμου.

Η αποπληρωμή του οικονομικού πακέτου θα γίνει στις 5 Ιουλίου.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας στο τηλ. 210 5546321 και 2105546237.

Για την πραγματοποίηση κάθε εκδρομής ξεχωριστά είναι απαραίτητη η κάλυψη και των 50 ατόμων υποχρεωτικά. 
 ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου