Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Web Bot - 14 Απριλίου του 2013 ένας αστεροειδής θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για τη Γη



Στις 14 Απριλίου του 2013 ένας αστεροειδής θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για τη Γη!! Κατά το τελευταίο έτος, φαίνεται ότι οι θεάσεις των αστεροειδών και μετεωριτών που κάνουν βόλτα στο ηλιακό μας σύστημα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός, όπως όλοι θυμούνται, είναι αυτό συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου, όταν ένας μικρός αστεροειδής εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης πριν χτυπήσει την πόλη του Chelyabinsk, στην κεντρική Ρωσία, δημιουργώντας ένα κρουστικό κύμα που κατέστρεψε τα παράθυρα και τα κτίρια , και τον τραυματισμό χιλιάδων ανθρώπων.

Την ίδια ημέρα, ο αστεροειδής 2012 DA14 γίνεται ο πλησιέστερος κατά προσέγγιση του στον πλανήτη μας, λιγότερο από 30.000 χλμ. από την επιφάνεια της Γης, κάτω από την τροχιά των γεωστατικών δορυφόρων μας.

Τέλος, δεν περνάει μέρα χωρίς κάποιες τοπικές ειδήσεις να μην αναφέρουν την είδηση μίας φλεγόμενης βολίδας που είχε πετάξει στα ύψη των ουρανών σε μια από τις γωνίες του πλανήτη μας.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα για την ανησυχία μας έρχεται μια ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με τις προφητείες του "ψηφιακού" Bot Web. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου