Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει .....



Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει την επιχείρηση   ΝΟΥΝΟΥ FRIESLANDS για την απαράδεκτη και φασίζουσα συμπεριφορά της, να απολύσει με το έτσι θέλω τον συνάδελφό μας συνδικαλιστή και μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Χειριστών Μηχανημάτων Έργων Δυτικής Αττικής ΛΑΓΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ .

Το δηλώνουμε όσο πιο κατηγορηματικά γίνεται: Δεν θα αφήσουμε κανέναν και τίποτα να καταπνίξει το όσιο και ιερό μας, την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση για προάσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Η πρακτική της εν λόγω εταιρείας με την απόλυση του συναδέλφου μας βασίζεται πάνω σε αυτή την κατεύθυνση της τρομοκράτησης της ελεύθερης δημοκρατικής δράσης των εργαζομένων.

Στηρίζουμε τον συνάδελφό μας με όλες μας τις δυνάμεις και θα πράξουμε όλα εκείνα που προβλέπονται από τον Νόμο για την άμεση ανάκληση της απόλυσης.

Καλούμε τώρα την επιχείρηση  να αποτυπώσει κατά γράμμα το Ν/1264 που προβλέπει την προάσπιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας.

Καλούμε τα Σωματεία δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ να στηρίξουν  τον αγώνα των εργαζομένων στην ΝΟΥΝΟΥ FRIESLANDS  που από σήμερα βρίσκονται σε αποκλεισμό της πύλης  με απεργία διαρκείας για την ανάκληση της απόλυσης του συνάδελφου.
 ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου