Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΠΔΧΒ



ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ & ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά δίνουν έναν καθημερινό άνισο αγώνα επιβίωσης στην εξαθλίωση που τους έχει σπρώξει οι πολιτικές των κυβερνώντων τα  τελευταία χρόνια.
Η ισοπεδωτική πολιτική της Τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού υποβαθμίζει και θέτει σε υπολειτουργία νευραλγικούς τομέςι της χώρας.
Το πλήγμα είναι τεράστιο σε αυτές τις δυο Ναυπηγικές μονάδες και στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή του Θριασίου Πεδίου όπου και ανήκουν.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων, όλα αυτά τα χρόνια, βάζουν πλάτη προσπαθώντας να σώσουν την δουλειά τους και να κρατήσουν ανοιχτά τα Ναυπηγεία.
Η Ομοσπονδία μας θέλοντας να συμπαρασταθεί στον αξιοπρεπεή αγώνα αυτών των εργαζομένων για την επιβίωση, καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να συνεισφέρουν, με την όποια δυνατότητα έχουν, προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί ένα αξιοπρεπές ποσό το οποίο θα δοθεί στους συναδέλφους για να καλύψουν μέρος από τις άμεσες ανάγκες τους.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι ο μοχλός μας για να αντιπαλέψουμε την επιβαλλόμενη εξαθλίωση και να βοηθήσουμε όσους βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση- προς το παρόν- από εμάς.
Ας κινητοποιηθούμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου