Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μάθετε ποια εταιρία πουλά το φθηνότερο ρεύμα. Αναλυτικοί πίνακες


Μάθετε ποια εταιρία πουλά το φθηνότερο ρεύμα. Αναλυτικοί πίνακες
Την δυνατότητα εξακρίβωσης του χαμηλότερου τιμολογίου ρεύματος δίνει η ΡΑΕ στους καταναλωτές, μέσω της δημοσίευσης σχετικού συγκριτικού πίνακα με εκτίμηση του τετραμηνιαίου λογαριασμού Οικιακών Πελατών, βάσει των δημοσιευμένων τιμολογίων των πέντε (5) από τις έξι (6) ενεργών εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που δραστηριοποιούνται σήμερα στην  αγορά.
Οι τιμοκατάλογοι είναι των εταιριών ΔΕΗ, Elpedison, Green, Ήρων Θερμοηλεκτρική και Watt&Volt.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στους επισυναπτόμενους πίνακες είναι ακριβή, σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα τιμολόγια. Μέσα από τους πίνακες που ακολουθούν οι καταναλωτές ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα και τις ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα μπορούν να επιλέξουν και να προχωρήσουν ακόμη και σε αλλαγή προμηθευτή.
Ενδέχεται οι λογαριασμοί κατά τους πρώτους μήνες του 2013 να διαφοροποιούνται λόγω της αναλογικής εφαρμογής των επιμέρους χρεώσεων, ανάλογα με την ημερομηνία εφαρμογής των νέων χρεώσεων για το 2013 και τον αριθμό των ημερών του τετραμήνου κατά τις οποίες ισχύουν οι προηγούμενες και οι νέες χρεώσεις.
Τα προσφερόμενα τιμολόγια των Προμηθευτών ενδέχεται να τροποποιηθούν στο μέλλον, και συνιστάται πάντα ο επανέλεγχος και η επιβεβαίωση της χρέωσης με τον εκάστοτε Προμηθευτή. Σημειώνεται επίσης ότι οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας είναι «καθαρές», δηλαδή χωρίς φόρους (ΦΠΑ, ΔΕΤΕ, ΕΦΚ) και χρεώσεις υπέρ τρίτων (δημοτικά τέλη, ΕΡΤ, και ΤΑΠ).
 ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ GREEN
ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ELPEDISON
ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WATT&VOLT
ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΡΩΝ 

 ΠΗΓΗ:.fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου