Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΕΙ 4000 ευρώ το μήνα για τη βίλα του Τόμσεν;




Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης, Νάσος Αθανασίου και Δημήτρης Στρατούλης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή και ζητούν να μάθουν αν επιβαρύνεται το Ελληνικό Δημόσιο με το υπέρογκο ποσό των 4.000 ευρώ, που δαπανάται για την ενοικίαση πολυτελούς βίλας στη Φιλοθέη, όπου στεγάζεται ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.

Παράλληλα με ερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών και Εξωτερικών ζητούν πλήρη ενημέρωση για το νομικό καθεστώς της παρουσίας των μελών της Τρόικα στην Ελλάδα, τον συνολικό αριθμό των απασχολούμενων συμβούλων και υπαλλήλων της, τις εγκεκριμένες δαπάνες για τα λειτουργικά της έξοδα, καθώς και το περιβάλλον φορολογικών απαλλαγών και διευκολύνσεων που απολαμβάνει στο σύνολό της.

Επιπλέον, θίγονται ευθέως στους υπουργούς ο ρόλος και η «συνταγματικότητα» του χαρακτήρα των ενεργειών του Υφυπουργού Εργασίας της Γερμανικής Κυβέρνησης Χανς Γιοακίμ Φούχτελ σε σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση στη Χώρα μας, ενώ ερωτώνται αν εκκρεμούν δικαστικές κρίσεις εις βάρος του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Αθήνα Μποπ Τραά με αφορμή τη δράση και τη συμμετοχή ως ειδικού απεσταλμένου αντίστοιχου προγράμματος του Ταμείου στο Εκουαδόρ. Ακόμη, ζητείται η ενημέρωση της Βουλής για το αν επιβαρύνεται το Ελληνικό Δημόσιο με το υπέρογκο ποσό των 4.000 ευρώ, που δαπανάται για την ενοικίαση πολυτελούς βίλας στη Φιλοθέη, όπου στεγάζεται ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Εάν αυτό αληθεύει, θα έχουμε πετύχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να πληρώνουμε αδρά κάποιον ο οποίος εξανάγκασε έναν λαό στην εξαθλίωση, και να ξεπαγιάζει το χειμώνα

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου