Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Δημήτρης Γόντικας Διευθύνων Σύμβουλος στην Καβάλα Όιλ



Μετά την αυτόκλητη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΑΒΑΛΑ OIL ΑΕ (Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013) ανακοινώνεται η εκλογή του νέου, επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Ειδικότερα, η συγκρότησή του Δ.Σ. σε Σώμα είναι η ακόλουθη:
1. Μαθιός Ρήγας, Πρόεδρος
2. Δημήτρης Γόντικας, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
3. Στάθης Τοπούζογλου, Μέλος
4. Παναγιώτης Μπένος, Μέλος
5. Βλάσσης Σαραντινός, Μέλος
6. Βαγγέλης Παππάς, Μέλος
7. Μανώλης Κελαϊδάκης, Μέλος

Κατά την 1η Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., ο Πρόεδρος, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες όσων συνέβαλαν στην ομαλοποίηση της κατάστασης μετά τις πρόσφατες εσωτερικές διενέξεις, παρουσίασε τις κατευθυντήριες διοικητικές γραμμές, το επενδυτικό πλάνο της επόμενης 5ετίας εκτίμησης - άνω των €120 εκατομμυρίων για την αύξηση της παραγωγής και την επίτευξη των στόχων της Σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο - καθώς και το πλαίσιο χρηματοδότησής του.
Στη Νέα Εποχή του Πρίνου - με σαφώς προσδιορισμένο επενδυτικό ορίζοντα βάσει των διατάξεων της εθνικής νομοθεσίας περί υδρογονανθράκων - η ΚΑΒΑΛΑ OIL εισέρχεται με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα έμπειρο διοικητικό στέλεχος με μακρά επαγγελματική πορεία σε σύνθετα και ανταγωνιστικά επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Καλωσορίζοντας τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, ο κ. Ματθαίος Ρήγας σημείωσε: «Ευχόμαστε στον κ. Γόντικα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του εμπιστευόμαστε την ευθύνη να οδηγήσει την ΚΑΒΑΛΑ OIL, μια εταιρεία με μοναδικό όνομα και ιστορία, σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, για την Πόλη της Καβάλας και την Ελλάδα.
Η επαγγελματική του εμπειρία, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και η δέσμευσή του στην ομαδικότητα και στη δημιουργία επιχειρηματικού αποτελέσματος είναι τα καλύτερα εχέγγυα για την μετάβαση στο αύριο.»
Στους άμεσους στόχους της Νέας Διοίκησης εντάσσονται η αύξηση της παραγωγής και η βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της Εταιρείας. 
ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου