Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ



Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Με αυτή μας την ανακοίνωση, ερχόμαστε να ευχαριστήσουμε εσάς που με την ψήφο σας τιμήσατε το ψηφοδέλτιο του ΣΚΕΕΠ, στις πρόσφατες εκλογές για την εκλογή των εκπροσώπων μας στο ΔΣ της εταιρείας. Εσάς που με την στήριξή σας, εκλέξατε μέσα από το ψηφοδέλτιό μας τον συνάδελφό μας, τον Κώστα τον Παπαγιαννόπουλο, και του δώσατε την εντολή για τα επόμενα 5 χρόνια, να διαδραματίσει αυτό τον ουσιαστικό αλλά συνάμα και  δύσκολο ρόλο, προς όφελος όλων των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ. Και να δηλώσουμε για άλλη μια φορά, όπως και προεκλογικά είχαμε πει, ότι όλοι μας θα σταθούμε δίπλα στον νεοεκλεγέντα συνάδελφο, αρωγοί στην προσπάθειά του αυτή.

Η ανταπόκρισή σας, σε αυτή την πρώτη, για εμάς στο ΣΚΕΕΠ, εκλογική αναμέτρηση, αλλά και η στήριξή σας στην νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν λίγες μόνο βδομάδες, μας γεμίζει αισιοδοξία. Το κυριότερο στοιχείο όμως είναι οι υποχρεώσεις που απορρέουν και ουσιαστικά σχετίζονται  με την συχνότερη επαφή που πρέπει να έχουμε μεταξύ μας. Για να έρθουμε επιτέλους κοντά ο ένας στον άλλον, να κουβεντιάσουμε, να καταγράψουμε και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Για να ανανεώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, για να αφυπνιστούμε και να παλέψουμε γι αυτό που δικαιούμαστε όλοι μας. Ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Γιατί εμείς, οι εργαζόμενοι, είμαστε το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την εταιρεία μας. Γιατί εμείς αναπτύσσουμε συνεχώς την εταιρεία μας αυξάνοντας τα κέρδη της, ακόμη και σε εποχή οικονομικής κρίσης. Γιατί εμάς ενδιαφέρει περισσότερο στην τελική ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η εκτέλεση και η καλή λειτουργία των επενδύσεων αλλά και των γενικότερων αποφάσεων εν γένει που λαμβάνονται στο ΔΣ της Εταιρείας.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε με τις ανησυχίες σας και τους προβληματισμούς σας, σε κάθε βήμα που σας δίνεται η ευκαιρία, ώστε να είστε μέτοχοι των εξελίξεων και όχι εντολοδόχοι αντιπροσώπων που σας γυρίζουν την πλάτη, μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση. Εμείς δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες και ακροατές των παρατηρήσεων σας αλλά και αρωγοί στη συλλογική, κοινή προσπάθεια για διεκδίκηση.    

ΣΚΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου