Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΑΓΟΙ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !...




Μια μέρα, μόλις, μετά το Συνέδριο ο Βαγγέλας πέταξε τη μάσκα του συναινετικού και του ενωτικού και σε μια απόλυτα σκηνοθετημένη τηλεοπτική παράσταση, επανήλθε στα «κιλά» του, δηλαδή, στη διαβολή, τις κατηγόριες και τα υπονοούμενα. Συνεργός του η μεγαλύτερη μαγάρα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, ενσαρκωτής, κατά καιρούς, διάφορων σκηνών και ρόλων των λαϊκών ρήσεων και στην προκειμένη περίπτωση του «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη !...».

Αφού σ΄ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκε ο Βαγγέλας , περίπου, ως όσιος μάρτυρας, για τα όσα έχουν συμβεί και η Ελλάδα, περίπου, ως η ατυχέστερη των χωρών, για το γεγονός, πως ο Βενιζέλος δεν είχε από το 2007 έρθει στα πράγματα, κερδίζοντας την Προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, εκεί προς το τέλος, με αφορμή μια …τυχαία ερώτηση του Πρετεντέρη, άνοιξαν οι κρουνοί : αυτός (ο Βαγγέλας) είναι ενάντια στις στημένες επευφημίες, (ενώ ο Γιώργος είναι υπέρ) και δεν πάει τους κλακαδόρους ! Η αποθέωση του Παπανδρέου το Σάββατο, ήταν στημένη κι από …κλακαδόρους…  
Δεν έφτανε, όμως, αυτό γι αυτό και, μέσα από εκείνη την πλαδαρή και εκνευριστική λογοδιάρροιά του, ο …ενωτικός, τωρινός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε τον Παπανδρέου και τους οπαδούς του, ως ανεύθυνους, που δεν κάνουν την αυτοκριτική τους, για όσα έπραξαν, διαχειριζόμενοι την κυβερνητική εξουσία. Κι όλ΄ αυτά, βέβαια, σε αντίθεση μ΄ αυτόν, που έχει ξεσκιστεί στην …αυτοκριτική !

Λαγοί, (Γρηγοράκηδες, Λιτζέρηδες κλπ), τέλος, λοιπόν, το αφεντικό ανέλαβε το ίδιο και τη βρώμικη δουλειά, (για την καθαρή δεν ξέρω τίποτα…), η οποία και θα διεκπεραιώνεται όμορφα και ωραία, με μονόπρακτα στην TV και μαζί με τους διαθέσιμους ηθοποιούς της «ενημέρωσης», με μακρόσυρτες αναλύσεις και λογύδρια, ευκολοχώνευτα, για τον πολύ κόσμο ! 
ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου