Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων





Α. Στο πλαίσιο του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. έχει αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», στην οποία εντάσσεται το Υποέργο 3 - «Δημιουργία δομής στην έδρα της Γ.Σ.Ε.Ε. με σκοπό την υποστήριξη της Γραμματείας Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε.».

Στο πλαίσιο του Υποέργου έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί μια κεντρική δομή στην Αθήνα με σκοπό  την υποστήριξη της Γραμματείας Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε.»

Β. Για την υποστήριξη της λειτουργίας της ως άνω δομής θα προσληφθεί ένα στέλεχος προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της.

Γ.Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΝΕ ΓΣΕΕ απευθύνει πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης έργου, με αντικείμενο τη συμβολή στην υλοποίηση των προβλεπόμενων από την Πράξη δράσεων της Κεντρικής Δομής Ισότητας, με σκοπό την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων στο Μητρώο επιστημονικών συνεργατών και εμπειρογνωμόνων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ –ΜΕΣΙΝΕ, ιστοσελίδα www.inegsee.gr)

Σημειώνεται ότι, ανεξάρτητα από την παρούσα πρόσκληση, το Μητρώο επιστημονικών συνεργατών και εμπειρογνωμόνων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ΜΕΣΙΝΕ) είναι συνεχώς ανοιχτό για όποιο ειδικευμένο επιστήμονα θέλει να εγγραφεί.

Ειδικότερα, τα καθήκοντα του στελέχους περιλαμβάνουν...........
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου