Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EKEΔΑ



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, συνεχίζουμε τον μαραθώνιο αγώνα δρόμου αντίστασης και ανατροπής των βάρβαρων, νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.
Κάνουμε σημαία τη θέλησή μας για διαρκή αγώνα,  ενότητα και αλληλεγγύη πάνω στα δίκαια αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας για κατάργηση όλων των άδικων, αναποτελεσματικών, μνημονιακών πρακτικών που επιβάλλει η Τρόικα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Συμπαραστεκόμαστε στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών για κοινό αγώνα.
Συμπορευόμαστε σε έναν αγώνα για μια παιδεία δημόσια και πραγματικά δωρεάν, έτσι όπως οφείλει να παρέχει η ελληνική πολιτεία.
Για μια παιδεία δωρεάν και δημόσια, που θα ανοίγει καινούριους δρόμους με όραμα και προοπτική στους Δασκάλους, στους Καθηγητές,  μα κυρίως στους μαθητές και στους φοιτητές.
Για μια παιδεία δωρεάν και δημόσια ως κεκτημένο αγαθό για την φτωχή εργατική, λαϊκή οικογένεια.
Είμαστε  αλληλέγγυοι στο πλευρό των εκπαιδευτικών και στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ. στα Προπύλαια.
Καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ να λάβουν μέρος ενεργά στην κινητοποίηση με την συμμετοχή όλων.
Όλοι μαζί διεκδικούμε το αυτονόητο:
Δημόσιο και πραγματικά Δωρεάν  Σχολείο και Πανεπιστήμιο ανεξαιρέτως, για όλους τους πολίτες της πατρίδας μας.
Θέλοντας το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο να έχει την μέγιστη επιτυχία, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας θα βάλει πούλμαν για να εξυπηρετήσει όλους εκείνους που θα μεταφερθούν στην Αθήνα και στα Προπύλαια.
Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 11:00 μ.μ. από το δημοτικό πάρκιν. 
ΠΗΓΗ:.ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου