Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

New York Times: Η κυβέρνηση Σαμαρά έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλεςΚαι σήμερα γίνονται αναφορές στον Ξένο Τύπο για τοην έκρηξη που έγινε την Κυριακή στο εμπορικό κέντρο The Mall. Οι New York Times πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας επι της ουσίας την κυβέρνηση Σαμαρά ότι έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
«Η κυβέρνηση, η οποία μόλις διασφάλισε πακέτο βοήθειας ύψους 60 δισ. ευρώ, διατείνεται ότι είναι αποφασισμένη να πατάξει την ανομία και να προωθήσει μία σειρά από θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, τα οποία ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει», αναφέρει το δημοσίευμα.
Kαι προσθέτει: «το πρόβλημα, υποστηρίζουν οι αντιπαλοί του συνίσταται στο ότι στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει την τάξη, η κυβέρνηση προκαλεί τη βία που προσπαθεί να κατασιγάσει. Λένε πως ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι να αποσπάσει τη δημόσια προσοχή από το φορολογικό σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, το οποίο απειλεί τη σταθερότητα του κλονισμένου κυβερνητικού συνασπισμού». 
ΠΗΓΗ:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου