Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΖΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ & CIA Υπογραφές για να μην δικαστεί ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας!




Ο πρώτος αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών που παραδέχτηκε δημόσια ότι το μαρτύριο του εικονικού πνιγμού εφαρμόστηκε από τους πράκτορες της CIA. Και το πλήρωσε, αφού πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών, επειδή αποκάλυψε το όνομα άλλου πράκτορα της CIA.
O λόγος για τον 48χρονο Ελληνοαμερικανό Τζον Κυριακού που κατηγορείται ότι αποκάλυψε την ταυτότητα δύο στελεχών της CIA, ότι είπε ψέματα στην υπηρεσία του, καθώς και ότι έδωσε στοιχεία για την ανάκριση ενός μέλους της Αλ Κάιντα.
Λίγες μέρες πριν τη δίκη του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, ελληνοαμερικανικός οργανισμός ζητά να συμπληρωθεί ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του προκειμένου ο Τζον Κυριάκου να μην αποπεμφθεί σε δίκη. Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να μαζευτούν 5.000 υπογραφές.
«Ο Τζον Κυριάκου ποτέ δε βασάνισε κανέναν, όμως είναι το μοναδικό άτομο που θα καταδικαστεί σε σχέση με τα βασανιστήρια της προηγούμενης δεκαετίας. Σας καλούμε να λάβετε δράση σε αυτό το θέμα, κύριε Πρόεδρε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή προς τον Μπαράκ Ομπάμα.
ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου