Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανάκληση εμφιαλωμένου νερού από τον ΕΦΕΤ



Στην ανάκληση μη ασφαλούς εμφιαλωμένου νερού, προέλευσης Ρουμανίας, με την εμπορική ονομασία «Water Spring Pramen Divu Φυσικό Μεταλλικό Νερό» στο οποίο ανιχνεύθηκε μικροβιολογικό φορτίο, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για τα εμφιαλωμένα νερά έτους 2012» (δειγματοληψία και ανάλυση) και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε δειγματοληψία φυσικού μεταλλικού νερού από την Υπεραγορά MOLDOVA MON/ΠH E.Π.E. Αχαρνών 131, Αθήνα.
Το δείγμα, εμφιαλωμένο νερό, προέλευσης Ρουμανίας, από την Firma Producatoare S.C. European Drinks SA, με την εμπορική ονομασία "Water Spring Pramen Divu Φυσικό Μεταλλικό Νερό", σε συσκευασία των 2 λίτρων, με αριθμό παρτίδας SID A 08:56 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση 9/10/2013, κρίθηκε "ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ" διότι ανιχνεύθηκε μικροβιολογικό φορτίο. Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Κ.Π.Ευθυμίου Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην οδό Ράμφου 1, Άγιο Ελευθέριο, Αθήνα. 
ΠΗΓΗ:.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου