Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Συντριβή UFO στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα στην Ιαπωνία (Αυτό "μπορεί" να είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας)




Η ιαπωνική τηλεόραση μεταδίδει εικόνες στις εθνικές τηλεοπτικές ειδήσεις σχετικά με μια αποστολή στη θάλασσα, για την συντριβή ενός UFO, στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα, όπου έχει σπεύσει το Ιαπωνικό Ναυτικό.
Έτσι αρχίζουν τα νέα στο NTV ιαπωνικού εθνικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού:
"Σημειώστε την ημερομηνία αυτή" Το πράγμα που θεωρούσαμε απίθανο ή αδύνατο πριν οι ​​περισσότεροι μόλις συνέβη.
Η Nippon Television ανέφερε ότι ένα αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο, ένα UFO συνετρίβη στη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα, ένα νησί στο νότιο άκρο της Ιαπωνίας. Πολλά τηλεοπτικά συνεργεία, μαζί με την αστυνομία και οχήματα έκτακτης ανάγκης, έσπευσαν για να δουν το UFO στο νερό, σύμφωνα με πολλές πηγές που έχουν έρθει στο γραφείο του NTV.
"Είδαμε κάτι σαν μια μικρή βάρκα με τρούλο που σιγά-σιγά βυθίζεται στο νερό ... όταν φτάσαμε στη σκηνή , "έτσι λέει ο αρχηγός της αστυνομίας του νομού της Οκινάουα Δρ Hideki Suzuki. « Είδαμε καπνό να αυξάνεται μέσα στο νερό. Υπήρξε μία τεράστια ποσότητα ατμού που παράγεται, και τότε το μυστηριώδες αντικείμενο εξαφανίστηκε στα βάθη του ωκεανού. Σχεδιάζουμε να διερευνήσουμε σχετικά με το αντικείμενο, το συντομότερο, όταν θα έχουμε στη διάθεση μας μία συσκευή για να το τραβήξει στην επιφάνεια."
Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το έβλεπαν. Σύμφωνα με την Nippon Television, ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος ψάρευε στα ανοικτά σε μια μικρή βάρκα, είπε ότι είδε μία τεράστια μπάλα σε πτώση, με φωτιά από τον ουρανό με μια πολύ υψηλή ταχύτητα. Το αντικείμενο έχει διασχίσει τον ουρανό και έπεσε στο νερό και στη συνέχεια επέστρεψε σε ένα ενιαίο κομμάτι. Ο ηλικιωμένος λέει ότι νόμιζε πως άκουσε μακρινό ήχο κινητήρων που προσπαθούν να ξεκινήσουν λίγα λεπτά πριν από το άγνωστο αντικείμενο άρχισε να καπνίζει.
Μια ομάδα επιστημόνων στάλθηκε στο Τόκιο για να ερευνήσει για το UFO μόλις οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν το γεγονός.
Αυτό μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας , "δήλωσε ο Δρ Daisuke Matsui, ένας καθηγητής της αεροναυτικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο. " Εάν αυτό είναι αυτό που πιστεύω ότι είναι, τότε θα μιλάνε για αυτό το γεγονός και τα παιδιά των παιδιών μας. Κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα ... και ελπίζουμε ότι αυτό είναι πραγματικό.
Η Nippon Television πήρε μία συνέντευξη από έναν ανώνυμο αγόρι που είδε τη συντριβή του UFO στο νερό.
« Είναι όπως ήταν στις ταινίες ", είπε το αγόρι. " Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Νόμιζα ότι ήταν ένα αεροπλάνο που συνετρίβη μέσα στο νερό, αλλά δεν έμοιαζε με ένα κανονικό αεροπλάνο. Ήταν στρογγυλό στην κορυφή και φαινόταν μεταλλικό. Ήταν πολύ φωτεινό και είχε κόκκινα και πράσινα φώτα. Έτρεξα στο σπίτι το συντομότερο. »
Σύμφωνα με την Nippon Television, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Yoshihiko Noda, γνωρίζει ήδη για το περίεργο αντικείμενο και είναι σε αναμονή και επικοινωνία με τις αρχές σχετικά με τα γεγονότα της Οκινάουα.
Το ιαπωνικό ναυτικό έχει ήδη την περιοχή αποκλεισμένη και ετοιμάζεται να στείλει δύτες στο νερό για να πάρουν μια πρώτη εικόνα από το UFO και τη λήψη φωτογραφιών. Χωρίς αμφιβολία, το Πολεμικό Ναυτικό θα συμμετάσχει ενεργά στην ανέλκυση του UFO από τα βάθη του ωκεανού.
Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με αυτή την είδηση
http://www.iconicon.it/blog/2012/12/ufo-cade-mare-al-largo-del-giappone/ http://inothernewz.com/ 
ΠΗΓΗ:apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου