Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ «Συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία»!




Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύει στη νότια Αμερική –συν γυναιξί και τέκνοις- προκειμένου να λάβει "τεχνογνωσία" αποτροπής χρεωκοπίας από τους... Αργεντινούς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με ανθελληνικές δηλώσεις βουλευτών του κόμματός του σχετικά με το θέμα του ονόματος των Σκοπίων.
Έτσι πιο συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη ξεπερνώντας κάθε όριο και σε συνέντευξή της σε εφημερίδα των Σκοπίων ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως η Ελλάδα ευθύνεται για την εμπλοκή στο θέμα χωρίς να παραλείψει βέβαια να αποκαλέσει  τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Η συνέντευξη δόθηκε στην εφημερίδα Nova Makedonija και η Ι. Γαιτάνη ανέφερε μεταξύ άλλων:
« Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία. Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι κα εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: ...
«Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία γι' αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν». 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου