Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Στηρίζει και Αυτό το Χειμώνα τις Τοπικές Κοινωνίες




Μια σειρά από δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο σφράγισαν το τελευταίο διάστημα την παρουσία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στις τοπικές κοινωνίες. Επιγραμματικά δίνουν το στίγμα των τελευταίων μηνών για όλα όσα υλοποιήθηκαν.
• Ζεστός χειμώνας στα σχολεία:
Όπως κάθε χρόνο, συνεχίζεται και φέτος με επιτυχία το πρόγραμμα ‘ ζεστός χειμώνας στα σχολεία’ με την παροχή πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία του Θριασίου.
Η ζεστασιά στα σχολεία, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ήταν και παραμένει μια από τις προτεραιότητές μας. Από φέτος το πρόγραμμα επεκτάθηκε και στη Θεσσαλονίκη, με παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία των Δήμων Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου.
• Οικονομική Ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων:
Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ασπροπύργου και Ελευσίνας, ύστερα και από τη δική μας ενίσχυση, εμφανίζουν ιδιαίτερη κινητικότητα με μεγάλη προσέλευση πολιτών στους οποίους προσφέρονται τρόφιμα. Ενισχυμένες είναι και οι παραδόσεις μας ενόψει Χριστουγέννων. Παράλληλες δράσεις υλοποιούνται και στη Θεσσαλονίκη όπου, με την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, βοηθάμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
• Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης:
Ενισχύουμε και φέτος την προσπάθεια του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης να ανακουφίσει άνεργους πολίτες της Θεσσαλονίκης τις ημέρες των Χριστουγέννων. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου