Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΡΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ…




Μέρες Βυζαντίου βιώνει το ΠΑΣΟΚ. Η τραυματική ψηφοφορία της Τετάρτης με τους έξι βουλευτές που έσπασαν τη γραμμή και διεγράφησαν άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου, με αποτέλεσμα ο εσωκομματικός πόλεμος να λάβει διαστάσεις εμφυλίου.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέκαμψε και μέσω του αιτήματος για σύγκληση της ΚΟ αμφισβήτησε ευθέως την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Μίμης Ανδρουλάκης ανεξαρτητοποιήθηκε για να προσφέρει καλύτερα στην αναγέννηση της Κεντροαριστεράς, ο Κώστας Σκανδαλίδης απάντησε στη διαγραφή του λέγοντας ότι η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική και θα πάει στο συνέδριο, ενώ οι υπόλοιποι από τους διαγραφέντες βουλευτές εξαπολύουν βέλη στην ηγεσία κατηγορώντας την για την απόφαση να τους θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ.
Η Ιπποκράτους από την πλευρά της τηρεί σκληρή στάση. Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου έδειξαν από χθες τις αμείλικτες προθέσεις τους σε μια προσπάθεια να τονίσουν την πυγμή και να ενισχύσουν το τρωθέν προφίλ του κ. Βενιζέλου. Καταρχάς, διέρρευσαν την πλήρη διαγραφή και από το κόμμα των έξι, χαρακτηρίζοντας αυτονόητη την εξέλιξη αυτή. Ζήτησαν μάλιστα να παραδώσουν τις έδρες τους θυμίζοντας τη στάση άλλων συναδέλφων τους στο πρόσφατο παρελθόν. Παράλληλα, έδειξαν να μην ανησυχούν με τη νέα συρρίκνωση, με τη φράση “ουδέν κακό αμιγές καλού” και εξηγώντας ότι “η ύπαρξη δύο γραμμών εντός ΠΑΣΟΚ για την πορεία της χώρας δε μπορούσε να συνεχιστεί” και ακόμη ότι μπορεί να γίνει τώρα μια νέα αφετηρία. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου