Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Ι.Τ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.



Κυρίες και Κύριοι βουλευτές,
Aσκώντας το Δημοκρατικό μας δικαίωμα, να μπορούμε ελεύθερα ως Έλληνες πολίτες να εκφράζουμε τις θέσεις, τις απόψεις, και τις αγωνίες μας για το ....
παρόν και το μέλλον το δικό μας αλλά και της χώρας, σας αποστέλλουμε την ύστατη αυτή ώρα την παρούσα επιστολή, ως έχοντες άλλωστε υποχρέωση να πράξουμε και λόγω του θεσμικού μας ρόλου, στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Όπως άριστα γνωρίζετε για πολλοστή φορά, η Ελληνική κοινωνία καλείται να πληρώσει το μάρμαρο της κρίσης με το πιο σκληρό πακέτο μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής και κατακρεούργησης εργασιακών κεκτημένων που αποτελούν ευρωπαϊκό κεκτημένο και παραβιάζουν ωμά διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες.
Εργασιακά κεκτημένα που δεν επηρεάζουν ούτε κατ’ ελάχιστο θετικά ή αρνητικά την απομείωση του ελλείμματος, ούτε και την διαμόρφωση του πακέτου των μέτρων των 13,5 δις € και τα οποία η Κυβέρνηση και η Τρόϊκα συζητούν, αγνοώντας επιδεικτικά τους κοινωνικούς εταίρους και τους καλούν για να…επικυρώσουν τα προαποφασισμένα.
Για μια ακόμη φορά, εσείς, οι εκπρόσωποι του ΛΑΟΥ, καλείστε, ελπίζουμε όχι υπό την απειλή της διαγραφής, να στηρίξετε την ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ για την έξοδο από την κρίση, που μέχρι πριν λίγους μήνες, φανατικά υποστηρίζατε ενώπιον του ελληνικού λαού, παρά τα τότε διλλήματα περί προαπαιτούμενων για τη …δόση. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου