Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Το ΠΑΣΟΚ αυτοκτονεί πολιτικά, λέει η Αριστερή πρωτοβουλία




Να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ μία επιτροπή σωτηρίας της δημοκρατικής παράταξης με στόχο την αναγέννηση και τον απαναπροσανατολισμό της, ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του Κινήματος, προειδοποιώντας τη σημερινή ηγεσία ότι «αν συνεχίσει να επιμένει αυτάρεσκα σε αυτές τις πολιτικές επιλογές που σχεδιάζει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, τότε πολύ σύντομα θα βρεθεί μόνη της και αδύναμη να διαχειρίζεται έναν μικρό πολιτικό σχηματισμό, χωρίς κοινωνικά ερείσματα, χωρίς στελέχη και χωρίς προοπτική».
Η Αριστερή Πρωτοβουλία, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ξεκαθαρίζει ότι «η εμμονή σε πολιτικές διάλυσης της κοινωνίας, σε πολιτικές φτώχειας, ανεργίας και καταπάτησης κάθε θεμελιώδους εργασιακού δικαιώματος επιταχύνει το πολιτικό τέλος του ΠΑΣΟΚ» και τονίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ αυτοκτονεί πολιτικά και το πιστόλι το κρατούν όσοι σήμερα αποφασίζουν να διαγράψουν προεκλογικές υποσχέσεις, προγραμματικές συμφωνίες και κόκκινες γραμμές».
Στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία σημειώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς προκαλείται και περιπαίζεται. Προκαλείται από τις συνεχείς μονομερείς αποφάσεις των Κυβερνόντων, αδύναμο να επιβάλει το παραμικρό, επιλέγοντας να παίξει το ρόλο του «γκρινιάρη» που όμως στο τέλος μονίμως σκύβει το κεφάλι. Περιπαίζεται, γιατί την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρός του υπόσχεται διαπραγμάτευση μέχρι τέλους, έρχεται ο Πρωθυπουργός και «συνεργάτης» σε επίπεδο Κυβέρνησης (δυστυχώς), να δηλώσει ότι «η διαπραγμάτευση τελείωσε». Περιπαίζεται γιατί καμία από τις προτάσεις του δεν έγινε αποδεκτή». 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου