Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τη Σημασία των Ενεργειακών Πόρων της Κύπρου και των Νέων Δεδομένων στην Ανατολική Μεσόγειο θα Αναδείξει το «2ο Ενεργειακό Συμπόσιο» του ΙΕΝΕ στη Λευκωσία



Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Ενεργειακού Συμποσίου Κύπρου το 2012, το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και η Εταιρεία Δημοσιότητας, Επικοινωνίας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων fmw financial media way εξαγγέλλουν τη διοργάνωση του 2ου Ενεργειακού Συμποσίου για το 2013. Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14-15 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει επίσημο δείπνο με ομιλητή τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, μόλις έναν μήνα μετά την εκλογή του, ενώ η δεύτερη μέρα πρόκειται να αφιερωθεί σε τεχνοκρατικά ζητήματα του ενεργειακού τομέα της Κύπρου.
Το 2ο Ενεργειακό Συμπόσιο, με τίτλο «Οι Ενεργειακοί Πόροι της Κύπρου και τα Νέα Δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο», θα καλύψει την ενεργειακή στρατηγική στον τομέα της έρευνας και αξιοποίησης των υδρογονανθράκων, την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου, την αγορά ηλεκτρισμού, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).
Ειδικότερα, το 2ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου το οποίο τελεί και πάλι υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ πρόκειται να καλύψει την παρακάτω θεματολογία....
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου