Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι διέρρηξαν και τι στοιχεία πήραν από το σπίτι του Έλληνα "Άρχοντα του Πολέμου";



Μια περίεργη διάρρηξη και κλοπή στο πολυτελές διαμέρισμα του κορυφαίου Έλληνα αντιπροσώπου οπλικών συστημάτων, και ιδιοκτήτη της εταιρείας ΑΧΟΝ, αλλά και πολλών άλλων εταιρειών (Euromedica, εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ κλπ) Θωμά Λιακουνάκου συνέβη τη νύχτα της 15ης Αυγούστου, Θωμά Λιακουνάκου στο Ψυχικό.
Και λέμε "περίεργη" γιατί ούτε ο συναγερμός κτύπησε ενώ και το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαιρέθηκαν ρευστό, τιμαλφή και διάφορα έγγραφα και δισκέτες του μεγαλοεπιχειρηματία, δεν διαρρήχθηκε, αλλά ήταν ανοιγμένο φυσιολογικά!
Το θέμα το αποκάλυψε ο Διονύσης Θανάσουλας στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το περασμένο Σάββατο και όπως αναφέρει, περιέργως στις έρευνες ενεπλάκη και η ... αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Το γεγονός ότι δεν κτύπησε ο συναγερμός, αλλά και ότι το χρηματοκιβώτιο ανοίχθηκε χωρίς να διαρρηχθεί, παραπέμπει σε όχι συνηθισμένους κλέφτες. Όπως επίσης και ότι αφαιρέθηκαν μαζί με τα χρήματα και τα τιμαλφή (σειρά πανάκριβων ρολογιών του επιχειρηματία) και έγγραφα, μαζί με ηλεκτρονικές εγγραφές σε δισκέτες.
Να θυμήσουμε ότι ο επιχειρηματίας "φωτογραφίστηκε" εσχάτως με "νεότερα στοιχεία" που ήρθαν στα χέρια των αρχών για εμπλοκή του στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και ειδικά στην περίπτωση της συζύγου του Γκούντρουν, μήπως έχει σχέση με το όλο θέμα; Μην ξεχνάμε ότι "φως" στην υπόθεση του Άκη άρχισε να πέφτει μετά από ανάλογη διάρρηξη στο σπίτι του από το οποίο είχαν επίσης αφαιρεθεί διάφορα έγγρφα. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου