Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ANAKOINΩΣΗ ΠΣΕΕΠ





Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Τον Οκτώβριο ολοκληρώθηκε και τυπικά η Ενοποίηση των Σωματείων ΠΣΕΕΠ & ΕΝΩΣΗ που ήταν επιθυμία όλων μας εδώ και αρκετά χρόνια.  Η ουσιαστική ενοποίηση όμως πραγματοποιήθηκε στους αγώνες και στις κοινές δράσεις που είχαμε κύρια το 2011.  Χαιρετίζουμε τη συνδικαλιστική ενοποίηση σαν μια σημαντική κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματος στα ΕΛΠΕ και οφείλουμε να την υπερασπιστούμε, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις θύελλες από τις καταστροφικές πολιτικές που έρχονται.
           Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις 15 & 16/10/12 περατώθηκε η Γενική μας Συνέλευση για την Τροποποίηση Άρθρων του Καταστατικού μας.
          Η  Κ.ΕΦ.ΕΠ. αφού παρέλαβε τα πρακτικά ψηφοφοριών από τις Τ.ΕΦ.ΕΠ.  των ΒΕΑ, ΒΕΕ, ΒΕΘ & Αμαρουσίου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την  Τροποποίηση  του Καταστατικού ΠΣΕΕΠ που διενεργήθηκε σε ΒΕΑ – ΒΕΘ – ΒΕΕ – Αμαρουσίου τα οποία έχουν ως εξής:  Σε σύνολο 1976 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 1364 μέλη του ΠΣΕΕΠ.
ΥΠΕΡ της Τροποποίησης          1131
ΚΑΤΑ της Τροποποίησης           188
ΑΚΥΡΑ                                         14
ΛΕΥΚΑ                                         31
          Η συμμετοχή  μας  στη  Γενική Συνέλευση ήταν μαζική και υπερκάλυψε κατά πολύ τα αυξημένα ποσοστά που ορίζει ο νόμος και έτσι εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις που προτάθηκαν στη Γενική μας Συνέλευση.
          Σε συνεργασία με τους νομικούς Συμβούλους του Σωματείου μας θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες για την Τροποποίηση του Καταστατικού με την έγκρισή τους και από το Πρωτοδικείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου