Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έξω από το Υπ. Άμυνας εργαζόμενοι στα Nαυπηγεία Σκαραμαγκά



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη στις 09.00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων 227-231 στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Να υπενθυμίσουμε πως διαμαρτύρονται για την εκ περιτροπής εργασία που τους επιβάλλεται, καθώς τους ζητούν να εργάζονται μία φορά την εβδομάδα.
Σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει: «Οι Διοικούντες όλη αυτή την περίοδο είναι εξαφανισμένοι. Έχουν αφήσει τα Ναυπηγεία και τα Υποβρύχια στο έλεος του Θεού. Η Κυβέρνηση σε αυτό το διάστημα έχει δώσει πολλές υποσχέσεις και δεν έχει υλοποιήσει καμία. Το κλειδί της λύσης είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Δεν βλέπουμε όμως να κάνει καμιά σοβαρή προσπάθεια για να βρεθεί λύση».
Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ ενέκρινε βοήθημα ύψους 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο, το σωματείο των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά χαρακτηρίζει την λύση αυτή «μικρή ανακούφιση» και διεκδικεί οριστική λύση για να μείνουν ανοικτά τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ. 
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου