Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Μαυραγάνης: Την Επόμενη Εβδομάδα θα Προσδιοριστούν οι Παράμετροι Καταβολής του Επιδόματος Θέρμανσης



Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η μελέτη των παραμέτρων, βάσει των οποίων θα αποφανθεί η κυβέρνηση για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Μαυραγάνης, η λύση στην οποία προσανατολίζεται η κυβέρνηση, θα αποσκοπεί στην ικανοποίηση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών, χωρίς παράλληλη επιβάρυνση της ΔΕΗ.
Αναπτύσσοντας την ερώτησή της, η κ. Μακρή, εξέφρασε την ανησυχία της για τη θέρμανση των σχολείων ύστερα από τις περικοπές που έχουν επιβληθεί στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αξίωσε από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, «αντί να προβαίνει στη λήψη εύκολων μέτρων, να πάρει μέτρα κατά του παραεμπορίου, με ηλεκτρονικό σύστημα, κλειδωμένο, εισροών και εκροών καυσίμων.
Εσείς μιλούσατε για εξ ολοκλήρου επιδότηση του ηλεκτρονικού συστήματος μέσω ΕΣΠΑ» υπενθύμισε.
«Υπάρχουν πάρα πολλές πρωτοβουλίες που προωθούμε για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών, τονίζοντας πως υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και έλεγχος, όλων εκείνων των προσώπων τα ονόματα των οποίων μεταβιβάστηκαν στο ΣΔΟΕ, με βάση τα εμβάσματα και τις φορολογικές τους δηλώσεις. 
ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου