Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !...



Το «πακέτο» στο 12, παραγγέλνει το αφεντικό και ο …maitre εξειδικεύει περισσότερο : « το μενού στο τραπέζι με τους μαλάκες !...».
Τα γκαρσόνια φέρνουν το ένα «πιάτο» μετά το άλλο στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, που δεν προλαβαίνουν να φάνε τα «σκατά»που τους σερβίρουν.
Το καπηλειό η «χρεοκοπημένη Ελλάς» δουλεύει ρολόι, τουλάχιστον στην …εξυπηρέτηση των διαχρονικών υποζυγίων της κοινωνίας…
Η έρευνα του Πανεπιστήμιου του Σικάγου επιβεβαίωσε και μαθηματικά το «μυστικό», που ο κόσμος τόχει τούμπανο : η φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών, (γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και πολλών άλλων…), είναι, ακριβώς, όσο το «πακέτο», που τρώνε κατακέφαλα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι αυτής της κωλοχώρας. 11,5 δις € !!!
Οι διαχρονικοί έξυπνοι και οι διαχρονικοί μαλάκες της υπόθεσης, δηλαδή, της πορείας του Ελλαδιστάν, στας Ευρώπας και στας Ευρωζώνας.
Δεν τόδα γραμμένο, αλλά είμαι σίγουρος, πως η συμμετοχή στο κλαμπ του Ευρώ, της ελίτ (τρομάρα μας…) των ευρωπαϊκών οικονομιών, όχι μόνο δεν εξάλειψε, όχι, μόνο δεν μετρίασε το χάσμα, αλλά επέτεινε, έτι περαιτέρω, την κατάσταση και τη διαφορά ανάμεσα στους «έξυπνους» και τους μαλάκες.
Το γαμώτο είναι, πως η μαλακία, (λέξη και έννοια «γεμάτη», που μόνο στα ελληνικά αποτυπώνεται ολοκληρωμένα και μόνο στην Ελλάδα βρίσκει την ουσιαστική εφαρμογή της…), δεν συνίσταται, απλά, στο ό,τι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ρίχνονται μονίμως και πληρώνουν, ωσάν και «πούστηδες», το κράτος των απατεώνων πολιτικών που ψηφίζουν, αλλά και στο ό,τι οι ίδιοι, ως καταναλωτές των υπηρεσιών των διαχρονικών «έξυπνων», τους τα σκάνε συστηματικά, αδιαμαρτύρητα και με …ευχαριστίες, από πάνω !
Το «μενού», εδώ, λοιπόν, σε μας τους μαλάκες και …καλή μας όρεξη  
ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου