Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντική διάκριση για την κυπριακή ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ



Σημαντική διάκριση αποτελεί για την κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ η υποψηφιότητα της στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2012. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι υποψήφια στην κατηγορία Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Βιωσιμότητας (Environment And Corporate Sustainability).
Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία καθιερώθηκαν για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θεωρούνται η βιτρίνα των επιτευγμάτων και των καινοτομιών της Ευρώπης στον επιχειρηματικό τομέα. Τα Επιχειρηματικά Βραβεία επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, αγκαλιάζοντας επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και ηλικιών, από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα βραβεία επιχορηγούνται από τους οργανισμούς RSM International, Infosys και UKTI.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/Cyprus/4607. Η ψηφοφορία λήγει στις 17 Οκτωβρίου 2012, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013.
Να σημειωθεί ότι η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βραβεύθηκε φέτος στο θεσμό  IΝ Business Awards, ως η εταιρεία με την πιο έντονη κοινωνική ευθύνη, στην κατηγορία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2011. 
ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου