Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Για «επερχόμενο Ολοκαύτωμα» προειδοποιεί η Αλ Κάιντα τους μουσουλμάνους


Адам Гадан Айман аз-Завахири Аль-Каида
Η Αλ-Κάιντα κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τη διεξαγωγή πολέμου κατά του Ισλάμ. «Να είστε έτοιμοι για το Ολοκαύτωμα» - προειδοποίησε τους Αμερικανούς μουσουλμάνους ο εκπρόσωπος της στις ΗΠΑ Αδάμ Γκάνταν. Πέρυσι ο Αδάμ Γκάνταν περιλαμβανόταν στη λίστα των 10 πλέον καταζητούμενωνς τρομοκράατών του κόσμου.
Η κοινή του με τον αρχηγό της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουαχίρι συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο τις παραμονές της επετείου των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ. Ο Γκάνταν δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η «αντιπαράσταση ανάμεσα στην Αμερική και το Ισλάμ ως πολιτικό σύστημα, είναι καταφανής». «Σήμερα, οι μουσουλμάνοι εξοντώνονται στην Υεμένη, και αύριο θα αρχίσουν να τους σκοτώνουν στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Να είστε προετοιμασμένοι για το Ολοκαύτωμα». Στο φόντο του απροκάλυπτου ξεσπάσματος του ισλαμισμού στον κόσμο, η Αλ Κάιντα προσπαθεί να γίνει προστάτισσα όλου του Ισλάμ και να μιλά εξ ονόματος των μουσουλμάνων όλου του κόσμου.
Νωρίτερα ο αδελφός του ηγέτη της Αλ-Κάιντα, Μοχάμεντ αλ-Ζαουάχρι σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN κάλεσε τις χώρες της Δύσης, και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, να συμφωνήσουν για την ανακωχή με τους ισλαμιστές υπό τους εξης όρους: οι ΗΠΑ και η Δύση δεν θα επεμβαίνουν στις υποθέσεις των ισλαμικών χωρών και σε αντάλλαγμα οι ισλαμιστικές ομάδες είναι έτοιμες, κυριολεκτικά, «να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον των συμφερόντων τους»
Πισω απ' όλα αυτά διακρίνεται η πρόθεση της Αλ Κάιντα να δηλώσει πιο φωναχτά την ύπαρξή της. Είναι σαφές ότι δεν θα συμφωνήσει ποτέ για οποιαδήποτε ανακωχή με τη Δύση. Μάλλον, το αντίθετο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου