Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωρίζεται τι ώρα ανατέλλει Ο πλανήτης Χ;



Πολλά έχουν γραφτεί  και ακόμα περισσότερα λέγονται σχετικά με τον πλανήτη Χ. Τα περισσότερα από αυτά έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Για τον λόγο αυτό όλο το βάρος των προσπαθειών τους το έχουν ρίξει στο να στρέφουν τους απλούς ερευνητές σε λάθος κατευθύνσεις! Οι οποίες είναι στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.  Έτσι ώστε να μην μπορούν να δουν το πραγματικό πρόβλημα, και το μέγεθος του! Οι περισσότεροι δε από αυτούς προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να αναζητούμε τον πλανήτη Χ πίσω ή δίπλα από τον Ήλιο χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών φίλτρα. Τα αποτελέσματα φυσικά των ερευνών αυτών είναι απογοητευτικά.
Κανείς δεν εξηγεί στον κόσμο ότι αν θέλεις να παρατηρήσεις τον ουρανό αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο της βραδινές ώρες. Δηλαδή το αυτονόητο.Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος που οι περισσότεροι απαξιώνουν το θέμα. Αν και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα που θα μας απασχολούσε μιας και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Βέβαια οι κυβερνώντες έχουν φροντίσει να μας απασχολούν άλλα προβλήματα όπως το τρέχουμε και να μοιράζουμε βιογραφικά σε κάθε απίθανη εταιρεία. Να παρακαλάμε για να βρούμε μια απασχόληση ακόμα και αν δεν είναι βέβαιο ότι θα πληρωθούμε, εκεί μας κατάντησαν!
Το τελευταίο διάστημα έχω λάβει δεκάδες μηνύματα ανθρώπων που ζητάνε περισσότερες πληροφορίες για τον πλανήτη Χ. Την θέση του στον ουρανό. Τη μέσα χρειάζονται για να τον παρατηρήσουν κτλ. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου