Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση του γενικού γραμματέα της ΓΣΕΕ για τα νέα μέτρα



Σε δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, Νίκος Κιουτσούκης, αναφέρει ότι να νέα μέτρα, εάν αυτά εφαρμοσθούν, θα καταστήσουν ζούγκλα την αγορά εργασίας.
Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Απ’ ότι φαίνεται το άνοιγμα της “κερκόπορτας” στην τρόικα, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Παπαδήμου, άνοιξε την όρεξη ορισμένων νέων δοσίλογων-κουκουλοφόρων οι οποίοι με όχημα τους τροικανούς και εκτελεστές τους κυβερνώντες, διαλύουν τη κοινωνία και την οικονομία, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία.
Εάν εφαρμοσθούν αυτά τα οποία η τρόικα ζητά, κατ’ εντολή των γνωστών εργοδοτικών οργανώσεων θα καταργηθούν και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα (8ωρο – 5μερο – 40ωρο – απολύσεις) θα καταστήσουν ζούγκλα την αγορά εργασίας και θα έχει ολοκληρωθεί το έγκλημα διαρκείας εις βάρος της κοινωνίας.
Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός έπρεπε να απαντήσουν όχι στις παράλογες αυτές απαιτήσεις, κλείνοντας όχι μόνο την πόρτα, αλλά και τα παράθυρα που δυστυχώς μένουν ορθάνοιχτα από τη δήλωσή τους.
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μπορούν οι κυβερνώντες να πουν όχι στην τρόικα, θα λάβουν σύντομα την απάντηση από τον ίδιο τον ελληνικό λαό» 
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου