Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Προσέλαβε την μνηστή του ανιψιού του στη Βουλή!!!Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των ημετέρων, κηπουρών και πάσης φύσεως ανεπάγγελτων, από τον κύκλο των υποτακτικών, που προσλαμβάνονται δήθεν ως «μετακλητοί», στα διακοσμητικά γραφεία των πρώην  προέδρων της βουλής, μιας χρεοκοπημένης χώρας!
Μετά τον  μονοήμερο πρόεδρο Βύρωνα Πολύδωρα, που ανερυθρίαστα διόρισε την κόρη του, στο γραφείο του στην Βουλή, την σκυτάλη παρέλαβε ο «άτεγκτος» υπερασπιστής του ΑΣΕΠ… Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε κάθε ΦΕΚ, εμφανίζεται να διορίζει δυο – τρεις ημετέρους στο δικό του γραφείο της Βουλής!
Εκτός από την Βικτώρια Βραγγάλα του Θεοδώρου, τον Σμπόνια Κων/νο του Λαζάρου και την Ειρήνη Πετρίδου του Κων/νου, που προσλήφθηκαν στο γραφείο του Φ. Πετσάλνικου, με την προηγούμενη φουρνιά, στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται το όνομα της Καλύβα Όλγας του Χρήστου, με πτυχίο… λυκείου, ως «μετακλητή» επίσης στο γραφείο του πρώην προέδρου!
Η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε ότι η εν λόγω κυρία είναι μνηστή του ανιψιού του πρώην προέδρου (γιου του Κων/νου Πετσάλνικου, πρώην δημάρχου Μακεδνών) την οποία ο γαλαντόμος θείος φρόντισε να… προικίσει, με μια θέση στην Βουλή, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον των παιδιών, τα οποία προφανώς εκ προοιμίου θεωρεί ανίκανα να σταδιοδρομήσουν στον ιδιωτικό τομέα!
Το θριαμβευτικό came back του… Γκόρτσου και του Μαυρογιαλούρου,  50 χρόνια μετά, σ΄όλο του το μεγαλείο.  Εν έτει 2012 και σε μια χώρα όπου καλούνται οι πτωχευμένοι ιθαγενείς να συνεισφέρουν με τα «χαράτσια» τους, στους υψηλόμισθους αυλικούς των πάσης φύσεως φεουδαρχών, ως θλεβερά απομεινάρια του παρελθόντος.
Εκτός κι αν το πρώην πρόεδρος διαθέσει για τους μισθούς ένα μέρος από τον περιβόητο κουμπαρά του χρέους που προσέφεραν απ΄ το υστέρημά τους τα νήπια της σχετικής διαφήμισης
Τέτοια ευτέλεια… Κοινώς ξεφτίλα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου