Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Μιχάλης Καρχιμάκης κατά Προβόπουλου για τους μεγαλοφοροφυγάδες


Μιχάλης Καρχιμάκης κατά Προβόπουλου για τους μεγαλοφοροφυγάδες
Νέα τροπή στη κόντρα του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου δίνουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τους φοροφυγάδες που «έβγαλαν» στο εξωτερικό τις καταθέσεις τους. Ο κ. Καρχιμάκης με αιχμηρό σχολιό του στο Facebook και το twitter ζητά από τον κ. Προβόπουλο και την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των μεγαλοφοροφυγάδων που «έβγαλαν» αδήλωτα ποσά στο εξωτερικό. 
«Είναι απαραίτητο και για την αξιοπιστία την δικαιοσυνη αλλα και για την δοκιμασία που περνά ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου ο κεντρικός τραπεζίτης να γνωστοποιήσει ποιοι τα τελευταία δέκα χρονια ίσως και παραπάνω (τα στοιχεία υπάρχουν στην Τράπεζα Ελλάδος) έβγαλαν αδήλωτο και αφορολόγητο χρήμα στο εξωτερικό και να εφαρμοστεί ο νόμος για την φοροδιαφυγή. 
Χρήμα που πολλές φορές δεν προσδιορίζοταν η προέλευση του. Στην περίοδο της κρίσης η Δημοκρατία η δικαιοσύνη η ισονομία ανάμεσα στους μικρούς και τους μεγαλους και η διαφάνεια είναι απαραίτητα στοιχεία για να γνωριζει ο κόσμος ότι δεν την πληρώνουν μόνο οι πολλοί με τα λίγα» αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης. 
ΠΗΓΗ:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου