Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δένει τα πλοία της η NEL λόγω έλλειψης καυσίμων



Την άμεση καταβολή των χρημάτων, που οφείλονται σε μισθώματα εκτέλεσης δρομολογίων άγονων γραμμών προκειμένου να μπορέσει να προμηθευτεί καύσιμα και να μη «δέσει» τα πλοία της από αύριο 13/06, ζητεί από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου.
Όπως δηλώνει στο ΑΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της NEL Γιάννης Αβραντίνης οι οφειλές από το υπουργείο Ανάπτυξης προς τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και τη θυγατρική της εταιρεία «Σι-Λίνγκ Φέρρις» από πέρυσι τον Οκτώβριο για την εκτέλεση δρομολογίων άγονων γραμμών, ξεπερνούν τα 8.800.000 ευρώ.
Ο κ. Αβραντίνης τόνισε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε επίσχεση υπηρεσιών η οποία θα επιδοθεί μέσω δικηγορικού γραφείου στον υπηρεσιακό υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννη Στουρνάρα σήμερα το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείει τα πλοία της NEL από αύριο να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν δρομολόγια άγονων γραμμών, καθώς καμία εταιρεία πετρελαιοειδών δεν δίνει επί πιστώσει πλέον ακτοπλοϊκό καύσιμο ενώ οι τράπεζες δεν διευκολύνουν τις εταιρείες με χρηματοδότηση. 
ΠΗΓΗ:/www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου