Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Βάζουμε μπροστά τα ζητήματα της Κλιματικής Αλλαγής!

Συνάντηση για θέματα Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας είχε σήμερα ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αρμόδιος υπεύθυνος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης με τους εκπροσώπους του φορέα THE GREEN TANK Ιόλη Χριστοπούλου και Νίκο Μάντζαρη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ανέπτυξαν τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής ο γραμματέας του Τομέα Περιβάλλοντος Τάσος Κλάδης και ο γραμματέας του Τομέα Ενέργειας Χάρης Δούκας με τον Γιώργο Στάμτση.

Κοινή συνισταμένη των συζητήσεων ήταν..
ότι χρειάζεται πλέον όλα τα κόμματα στην Ελλάδα να βάλουν τα ζητήματα Κλιματικής Αλλαγής και της δίκαιης ενεργειακής μετάβασης στην πολιτική τους ατζέντα, κάτι που σε ότι αφορά το Κίνημα Αλλαγής έχει γίνει απολύτως κατανοητό και σταθερά συμμετέχουμε ολοένα και πιο ενεργά στο δημόσιο διάλογο με τις προτάσεις μας. Αυτό θα κάνουμε και στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου προτείνοντας πολιτικές που θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην επίτευξη των στόχων προστασίας του περιβάλλοντος, ενεργειακής εξοικονόμησης και περιορισμού των συνεπειών της Κλιματικής Αλλαγής.

Παράλληλα, καλούμε τους πολίτες να αναλογιστούν τα πενιχρά αποτελέσματα και τις ολιγωρίες της Κυβέρνησης από την μια, αλλά και από την άλλη πλευρά τη συντηρητική προσέγγιση και τη χαμηλή προτεραιότητα που δίνει σε αυτούς τους τομείς η Νέα Δημοκρατία.

Στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουμε ότι υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τη χώρα να μετασχηματίσει την ενεργειακή της παραγωγή και ότι τόσο η οικονομία όσο και η κοινωνία μας θα βγουν κερδισμένες αν επενδύσουμε έγκαιρα και έξυπνα σε αυτή την μετάβαση. Οφείλουμε λοιπόν τώρα με τις πολιτικές μας επιλογές να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον  για τις νέες γενιές. Ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου